Over reefoto.nl

Mijn naam is Robert Pot en de reeënfoto’s die u hier kunt vinden zijn allemaal van mijn hand. Op de middelbare school begon ik reeds een grote voorliefde te ontwikkelen voor fotografie in het algemeen en het fotograferen van reeën in het bijzonder. Gedurende mijn middelbare school leeftijd was ik dan ook veelvuldig te vinden in de bossen van de “Nijverdalse Berg” tegenwoordig “Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug” genoemd.

In 2012 heb ik deze hobby opgepikt en op professioneel niveau gebracht. Honderden uren van wandelen en speuren in de prachtige omgeving van Nijverdal/Hellendoorn, naar mijns inziens het meest fraaie dier dat in Nederland in het wild leeft, de “CAPREOLUS CAPREOLUS”, oftewel het ree, zitten achter het maken van deze foto’s.

De mooiste foto’s deel ik graag met u en deze zijn dan ook rechtstreeks via deze site te bestellen. Foto’s zijn beschikbaar op CANVAS, PLEXIGLAS en (geborsteld)ALUMINIUM.

De verkoop van mijn reeënfoto’s zorgt ervoor dat ik mijn werk als reeënfotograaf kan blijven uitoefenen en verder kan uitbouwen, iets dat ik bijzonder graag wil. Uw eventuele aankoop komt mij direct ten goede en ik zal uw aankoop dan ook zeer kunnen waarderen.

Regelmatig ververs ik mijn catalogus met nieuwe en wellicht nog mooiere reeënfoto’s! Wanneer u zich inschrijft voor mijn nieuwsbrief, dan zal ik u af en toe laten weten dat er nieuwe foto’s zijn en hou ik u op de hoogte van eventuele exposities en dergelijke. Rechts op deze pagina kunt u uw naam en e-mailadres invullen en de rest gaat vanzelf.

Ik wens u veel genoegen bij het bekijken van de reeënfoto’s en artwork en mocht het zo zijn dat u ook wel eens op de “Sallandse Heuvelrug” komt vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan het fantastische Buitencentrum “De Sallandse Heuvelrug” van Staatsbosbeheer in Nijverdal, waar u tevens mijn foto’s in (super)groot formaat kunt bekijken.

Wellicht kom ik u tijdens het wandelen en speuren van reeën nog eens tegen op de prachtige Sallandse Heuvelrug.

Met vriendelijke groeten,

Robert Pot