Mijn naam is Robert Pot en de reeënfoto’s die u hier kunt vinden zijn allemaal van mijn hand. Op de middelbare school begon ik reeds een grote voorliefde te ontwikkelen voor fotografie in het algemeen en het fotograferen van reeën in het bijzonder. Gedurende mijn middelbare school leeftijd was ik dan ook veelvuldig te vinden in de bossen van de “Nijverdalse Berg” tegenwoordig “Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug” genoemd.

In 2012 heb ik deze hobby opgepikt en op professioneel niveau gebracht. Honderden uren van wandelen en speuren in de prachtige omgeving van Nijverdal/Hellendoorn, mijns inziens het meest fraaie dier dat in Nederland in het wild leeft, de “CAPREOLUS CAPREOLUS”, oftewel het ree, zitten achter het maken van deze foto’s. De mooiste deel ik graag met u en deze zijn dan ook rechtstreeks via deze site te bestellen. Foto’s zijn beschikbaar op CANVAS, TUINCANVAS, DIBOND, GEBORSTELD ALUMINIUM en als PUZZEL.

De verkoop van mijn reeënfoto’s zorgt ervoor dat ik mijn werk als reeënfotograaf kan blijven uitoefenen en verder kan uitbouwen. Uw eventuele aankoop komt mij geheel ten goede en ik zal deze dan ook zeer waarderen!

Ik wens u veel genoegen bij het bekijken van mijn reeënfoto’s.
Robert Pot

Juni 2020      

Reefoto logo
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
error: Inhoud is beveiligd !!